Gizlilik & Güvenlik Politikası

1- Kullanıcıların lotom.net sitesi üzerinden ilettikleri kişisel bilgilerini, Gizlilik Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında, üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Kişisel bilgiler, ad soyadı, adresi, telefon numarası, e-posta adresi gibi kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü diğer bilgiyi içermekte olup kısaca Gizli Bilgiler olarak anılacaktır.

2- Portalımız iş bu Gizlilik Politikası ve Kullanıcı Sözleşmesinde tanımlı olan haller haricinde kişisel bilgileri herhangi bir şirket veya üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Portalımız, kişisel bilgileri kendi bünyesinde, müşteri profili belirlemek ve istatistiksel çalışmalar yapmak amacıyla kullanabilecektir.

3- Portalımız, kişisel bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümlülüğü olarak addetmeyi, gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir. Portalımızın gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, sitemize ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda gizli bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, portalımızın herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.

4- Portalımız, kullanıcılara ve kullanıcıların sitemizin kullanımına dair bilgileri, teknik bir iletişim dosyasını (çerez) kullanarak elde edebilir. Bu çerez uyarı vermeden kullanıcılara gönderilebilir. Ancak, kullanıcılar dilerlerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim dosyası gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde tarayıcı ayarlarını değiştirebilirler.

5- Portalımız, kullanıcıların veya müşterilerin site üzerindeki tüm bilgilerini mahkemeler veya yasal mercilerin kanun ve yönetmelikler kapsamında talep etmeleri halinde paylaşabilecektir.

Güvenlik

Lotom.net, kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamaya özel olarak önem verir. Bilgileriniz bozulmaya, kayba, kullanılmaya, izinsiz giriş veya izinsiz yayınlanmaya karşı sürekli olarak korunmaktadır. Kredi kartı ödemelerinde kullanılan, bankamız tarafından kurumumuza sağlanan ödeme veritabanımız müşterilerimizin güvenliği için mükemmel şekilde tasarlanmıştır. Bilgilerinizin yer aldığı veritabanı, dünyadaki mevcut en yüksek güvenlik standardı ile korunmaktadır.

Çocuklar

Lotom.net, tüm ebeveyn ve vasilerine, çocuklarına internette güvenli ve sorumluluk sahibi bir şekilde kişisel bilgi kullanımını ve idare edilmesini öğretmelerini tavsiye eder. Çocuklar, ebeveyn veya vasilerinin izni olmadan Lotom.net internet sitesine bilgi girişinde bulunmamalıdır. Lotom.net, hiçbir şekilde bilerek çocuklardan kişisel bilgi toplamayacak veya hiçbir şekilde bilgileri izinsiz olarak üçüncü şahıslarla paylaşmayacaktır.

Bilgi Edinme Hakkı

Gizlilik koruma beyanımız veya kişisel bilgilerinizin nasıl işleme alındığı hakkında sorularınız için bizimle bağlantı kurunuz.

Talebiniz doğrultusunda Lotom.net internet sitesine ziyaretleriniz sırasında kişisel bilgilerinizden hangilerinin, eğer varsa, toplanıldığını hakkında – yazılı olarak ve yasalara uygunluk çerçevesinde – bilgilendirileceksiniz

Siz de puanlayabilirsiniz...
[Toplaml: 5 Ortalama: 4]