Milli Piyango çekilişleri İstanbul’da yapılacak

Milli Piyango nerede çekiliyor? Milli Piyango çekilişleri İstanbul’da yapılacak. Milli Piyango çekilişleri nerede? Milli Piyango çekilişlerinin mekanı değişti.

Milli Piyango İdaresi’nden yapılan duyuruya göre Milli Piyango çekilişlerinin bir kısmı İstanbul’da yapılmaya başlanacak. Şimdiye kadar Ankara Anıttepe hizmet binasında gerçekleştirilen çekilişlerin neden İstanbul’a alındığı konusunda ise idareden hiçbir açıklama yapılmadı.

Milli Piyango İdaresi’nden yapılan açıklama ise şöyle;

“Milli Piyango çekilişleri idaremizin Ankara Anıttepe’den bulunan hizmet binasında, Sayısal oyun çekilişleri ise 13 Nisan 2019 tarihinden itibaren İstiklal Caddesi No:120 Beyoğlu/İstanbul adresinde bulunan idaremizin Galatasaray Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecektir. Çekilişlerimiz, halkımıza ve tüm medya kuruluşlarına açıktır.”

Milli Piyango Çekilişleri İstanbul’da Yapılacak

Milli Piyango İdaresi’nin yaptığı açıklamaya göre Sayısal Loto, Şans Topu, Süper Loto ve On Numara çekilişleri Beyoğlu’nda bulunan Milli Piyango Galatasaray Şube Müdürlüğü’nde yapılacak. Aynı açıklamada Milli Piyango bilet çekilişlerinin ise değişmeyerek idarenin Ankara Anıttepe binasında yapılmaya devam edilecek.

Çekilişler Neden İstanbul’a Alındı?

Milli Piyango İdaresi’nden yapılan duyuruda çekilişlerin bir kısmının neden İstanbul’da yapılacağına dair bir açıklama yapılmadı.

 

Siz de puanlayabilirsiniz...
[Toplaml: 2 Ortalama: 5]
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x