Sayısal Loto ne zaman çekiliyor? kaçta açıklanacak?

Sayısal Loto saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto ne zaman çekiliyor? Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto çekilişi saat kaçta? Sayısal Loto kaça kadar oynanır? İşte bu soruların hepsinin cevabını yazımızda paylaşıyoruz.

Bildiğiniz gibi Sayısal Loto 49 rakam içinden 6 tane rakamı bulma üzerine dayalı bir oyundur. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir ve her çarşamba ve cumartesi günü yapılan çekilişte 6 rakam tespit edilir ve 49 sayı içerisinden 6, 5, 4, 3 bilenlere ikramiye verilir. Oyunla ilgili daha detaylı bilgi için Sayısal Loto nasıl oynanır? yazımızı okuyabilirsiniz.

Sayısal Loto çekilişleri haftada 2 gün yapıldığı için özellikli bir oyun haline gelmiştir. Bu yüzden Sayısal Loto ne zaman çekiliyor sorusunun cevabı çarşamba ve cumartesi günleri farklı zamandadır denilebilir.

Sayısal Loto Saat Kaça Kadar Oynanır?

Sayısal Loto son oynama saati çarşamba ve cumartesi günleri saat 21:00’dır. Peki saat kaça kadar oynanır?

Sayısal makineleri saat 21:00 itibariyle kapanır ve bu saatten sonra oynanan oyunlar diğer gün çekilişine sayılır.

Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı? Sayısal Loto Ne Zaman Çekiliyor?

Sayısal Loto ne zaman çekiliyor? 21:00’da makineler kapandıktan sonra, Milli Piyango idaresince cumartesi günleri 21:15’de ve çarşamba günleri ise Şans Topu çekilişinden sonra 21:40’da noter huzurunda çekiliş yapılır. Çekilişten sonra büyük ikramiye ve teselli ikramiyeleri belirlenir. Ziyaretçilerimizin sorusu Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Numaralar belli oldu ama henüz resmi sonuçlar açıklanmadı.

Sayısal Loto Saat Kaçta Açıklanacak?

Sayısal Loto cumartesi günleri 21:15’de ve çarşamba günleri 21:40’da çekildikten sonra, büyük ikramiye ve teselli ikramiyeleri belirlenir. Bu işlemler yaklaşık 15-20 dakika sürebilmektedir. Resmi açıklama çarşamba günleri 21:55 ve cumartesi günleri 21:35’de yapılır. Sayısal Loto sonuçlarına bu saatlerden sonra sitemizden ulaşabilirsiniz.

Siz de puanlayabilirsiniz...
[Toplaml: 8 Ortalama: 3.8]
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x