Süper Piyango Milli Piyango’nun yeni oyunu

Milli Piyango İdaresi Süper Piyango adında yeni ve ikramiye oranıyla cömert oyunuyla her gün çekiliş yapıyor ve her gün 100.000 TL kazandırıyor.

Süper Piyango nedir?

Süper Piyango Milli Piyango İdaresinin en yeni oyunu. Her gün çekiliş olacak bu oyunda 3 TL olacak bilet bedeliyle 100.000 TL kazanabilecek. Bu cömert oyunuyla kazanma ihtimali yüz binde bir olacak. Bu oran yılbaşı milli piyango oyununun yüz katı bir şans demek. Her ne kadar ikramiye azalsa da kazanma olasılığı ilk başta cezbedici duruyor.

Oyun Oynama Saatleri

Süper Piyango oyununda bilet satışları her gün saat 00:00 ‘da başlıyor ve aynı gün akşam saat 21:30’da sona eriyor. Süper Piyango çekilişi, Milli Piyango İdaresi tarafından aksi belirtilmedikçe her akşam saat 22:15’de canlı olarak yapılıyor.

Süper Piyangoda İkramiyeler Neler

Her gün bir kişiye 100.000 TL büyük ikramiye, bir kişiye 10.000 TL ikinci büyük ikramiye ve 0-9 arası rakamlardan 1 adet belirlenecek amorti numarasına bilet bedelini kazandırıyor. Süper Piyango oyunu, yalnızca sanal bayilerde oynanabiliyor.

Süper Piyango

Milli Piyango İdaresinin yeni oyunu karşınızda. Her gün oynanabiliyor, belirli sayıda dijital numaralar arasından çekiliş yapılıyor, kazanan numaralar yine her gün yapılan çekiliş ile belirleniyor ve kazananın ilan ediliyor.

Ne Zaman Süper Piyango Bileti Satın Alabilirim?

Süper Piyango oyununda bilet satışları her gün saat 00:00 ‘da başlar ve aynı gün akşam saat 21:30’da sona erer. Bu zaman aralığında Süper Piyango bilet satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Süper Piyango çekilişi ise Milli Piyango İdaresi tarafından aksi belirtilmedikçe her akşam saat 22:15’de canlı olarak yapılır.

En Geç Ne Zaman Bilet Satın Alabilirim?

Almak istediğiniz biletleri, günlük bilet satışa kapanış saati olan 21:30’a kadar satın alabilirsiniz. Satışa kapanma anından sonra bilet satışı gerçekleştirilemez. 

Süper Piyango Sonuçlarını Nereden Takip Edebilirim?

Her zamanki gibi Milli Piyango çekiliş sonuçlarını Lotom üzerinden en hızlı şekilde ulaşabileceksiniz.

İşte Süper Piyango sonuçları

Siz de puanlayabilirsiniz...
[Toplaml: 11 Ortalama: 3.4]
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x